A VARINEX Zrt. Magyarország meghatározó mérnöki tervezőszoftver szállító az infrastruktúra tervezés területén is. Nagy hangsúlyt helyezünk a szoftverek és a felhasználók támogatására, Partnereinknek magas szakmai szintű konzultációs szolgáltatást biztosítunk. Meggyőződésünk, hogy a széles lehetőségekkel rendelkező építőmérnöki tervezőszoftverek használatához fontos, hogy a szoftver funkcióinak elsajátítása mellett a felhasználók megértsék annak működési filozófiáját is.

Az AutoCAD Civil 3D a hazai tervezési és kivitelezési munkáknál széles körben alkalmazott szoftver. Cégünk referenciái között megtalálhatók a különböző nyomvonalas létesítmények (út, vasút, csatorna) tervezésével foglalkozó vállalatok, illetve Magyarország vízügyi ágazata is.

Az AutoCAD Civil 3D szoftver intelligens módon köti össze a tervezést és a rajzolást, ezzel elősegíti a termelékenység növelését. Ha közlekedéstervezéssel, bányászattal, tereprendezéssel, vízelvezetéssel, vagy környezetvédelmi projektekkel foglalkozik, az AutoCAD Civil 3D dinamikus objektumainak segítségével könnyen készíthet különböző tervváltozatokat. Csökkentse tervezési költségeit, a tervezésre fordított időt, és növelje a különböző tervváltozatok számát az AutoCAD Civil 3D szoftver segítségével!

A forgalmazott szoftverek minél hatékonyabb bevezetése érdekében a VARINEX Zrt. 1997-ben hivatalos Autodesk Oktatóközpont (ATC: Authorized Autodesk Training Center) státuszt szerzett. Ebben a jól felszerelt tudásközpontban az oktatás az Autodesk által jóváhagyott tematika szerint történik. A hallgatók a tanfolyam elvégzéséről szóló hivatalos Autodesk oklevelet kapnak.

Túllépve a hagyományos AutoCAD-es tervezésen, az AutoCAD Civil 3D szoftver segítségével a megszokott környezetben, egymással dinamikus kapcsolatban álló objektumokkal tervezhet, ha változik a felületmodell, változik a hosszmetszet is. A vállalati intranetes, extranetes környezetben egységes projektszemléletben dolgozhat, könnyen szervezhetőek egy összetett tervezési feladat tervezői erőforrásai. Megoldásaink támogatják a csoportmunkát, és a projektszemléletet.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com