Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection

Az Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection kedvező áron, egy csomagban kínálja a teljes építőipari BIM portfóliót. A magasépítésben és az infrastruktúra tervezésben használható alkalmazások összegyűjtésével az Autodesk, a piacon egyedülállóként, egy hatékony és nagyon kedvező ár/érték arányú csomagot kínál a felhasználóknak. Azoknál a cégeknél, ahol BIM rendszer bevezetésén gondolkodnak, ezzel a csomaggal kitűnő alapokat biztosíthatnak. Az azonos platformnak köszönhetően az egyes alkalmazások közötti adatvesztés nélküli adatcsere megoldott. Természetesen az Autodesk támogatja a BuildingSmart OpenBIM IFC alapú adatcserét, melynek fejlesztésében, mint a piac egyik vezető megoldás szállítója, részt vesz.
Az OpenBIM IFC segítségével a külső alkalmazásokból érkező modellek is beolvashatók, így az Autodesk alapú alkalmazásokat használóknak nem kell attól tartaniuk, hogy az egyéb szoftvergyártóktól származó modelleket ne tudnák beolvasni és felhasználni, vagy éppen adatot adni más szoftvergyártó számára.

Elemjelölések Elemjelölések
Parametrikus elemek készítése Parametrikus elemek készítése
Kétirányú asszociativitás Kétirányú asszociativitás
Több elem levágása Több elem levágása

 

Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collectionben található alkalmazások segítenek az építőipari projektek hatékony tervezésében, kivitelezésében, elemzésében és dokumentálásában.

Az épületinformáció-modellezés (BIM) egy intelligens 3D modellalapú folyamat, amely pontos, hozzáférhető és használható átláthatóságot tesz lehetővé a megalapozottabb döntések érdekében a projekt teljes életciklusa során. Az Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection (röviden AEC csomag) egyetlen rugalmas, költséghatékony csomagban biztosít átfogó, iparági vezető megoldásokat a CAD és a BIM munkafolyamatokhoz egyaránt biztosítva az építőmérnökök számára a tervezési munka felgyorsításához, a bármikor és bárhonnan végzett együttműködéshez, illetve az új módokon végzett kommunikációhoz szükséges eszközöket.

A csomag az alábbi termékeket tartalmazza:
AutoCAD
AutoCAD Architecture
AutoCAD Electrical
AutoCAD Map 3D
AutoCAD Mechanical
AutoCAD MEP
AutoCAD Plant 3D
AutoCAD Raster Design
Civil 3D
Infraworks (Roadway, Drain és Bridge Design modulokkal)
Navisworks Manage
Revit (Architecture, Structure, MEP)
Vehicle Tracking
ReCap Pro
3ds Max

Igénybe vehető felhőszolgáltatások (használatukhoz internetkapcsolat és ún. cloud credit szükséges):
FormIt Pro
Insight (Energy Analysis for Revit, Lightning Analysis for Revit, Green Building Studio)
RENDERING
Robot Structural Analysis Professional
– 25GB tárhely

Az Autodesk Idustry Collections hivatalos oldala
BuildingSMART – OpenBIM – IFC támogatás

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com