FERROVIA Tutorial – Kezdeti lépések

Mi is az a Ferrovia? Olyan AutoCAD vagy Civil 3D szoftverhez vásárolható kiegészítő szoftver, ami új funkcionalitással ruházza fel a meglévő Autodesk termékeinket. A FERROVIA vasút tervezési modul, amely segítségével a magyar szabványoknak megfelelő terveket készíthet el. További információ az alábbi linken érhető el a termékről.

Elérhető oktató videók

Az elmúlt évek alatt sokszor felmerült, hogy jó lenne egy kezdeti lépéseket bemutató oktató videósorozat. A szlovén CGS Labs meghallgatta a visszajelzéseket és elkészítette ezt a bemutató sorozatot!

Ferrovia oktató videók a YouTube-on

A videósorozat ingyenesen megtekinthető a Youtube-on. Az alábbi linkre kattintva érhető el. A videók narráció nélkül készültek az angol nyelvű felhasználói felületen.

Nyelvválasztás a Ferrovia alkalmazásban

Amennyiben rendelkezik megvásárolt példánnyal, átállítva a szoftver nyelvét könnyebben követheti a videóban bemutatott példákat. Ehhez fontos, hogy az angol nyelv is fel legyen telepítve!

Telepítés során több nyelvet is kiválaszthatunk.

Amennyiben a Complete telepítési módot választottuk, az összes nyelv feltelepül a szoftverrel. Így bármelyikre átválthatunk a későbbiekben.

Fontos! A nyelvi beállítások az országra vonatkozó szabványokra is hatással vannak, szóval, ha Magyarországon tervezünk, magyar nyelvet célszerű választani!

A nyelvi beállítások menü a A programról/Frissítések , illetve az About/ Update menüpont alól érhetőek el.

Választási lehetőség a feltelepített nyelvek között.

Ha szívesen olvasna hasonló témájú cikkeket, nézzen körül a Blogunkon vagy a CGS Labs szakcikkeink között.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolattartók:

Antal Iván
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3414
+36 20 212 9088
antal@varinex.hu
Sebők Róbert
CAD üzletág igazgató
+36 30 977 1824
robert.sebok@cads.hu
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com