Iratkozzon fel építőmérnöki technikai hírlevelünkre, ha igazi szakmai tudásanyagra vágyik! A Varinex-CADStudio hírlevelek 90%-a tudástár típusúak. A tudásanyagot 2-3 hetente küldjük az Ön által megadott e-mail címre. Véleményét és észrevételeit Örömmel fogadjuk, illetve mindazokat a témajavaslatokat, amelyekről szívesen olvasna részletesebben.

Név:*

Cégnév:*

E-mail cím:*

E-mail cím újra:*

Terület:*
  

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. Építőmérnöki hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre.
A hírlevélküldést az Adatkezelési nyilatkozat szabályozza. A jelen hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Igen
Nem

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Igen
Nem


A „Feliratkozás” gombra kattintással hozzájárul, hogy a megadott elérhetőségeire a Varinex-CADStudio Kft. szakmai anyagokat, valamint a termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve, hogy a megadott adatait e célból kezelje. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com